Vervolgcursus

   Dierentolk Birgitta van Spronsen


     Intuitïef communiceren met dieren

                 

                        Vervolgcursus


Tijdens deze 2-daagse cursus verdiep je je kennis over het intuïtief communiceren met dieren en bespreken wij diverse onderwerpen, zoals o.a. vermissingen, stervensbegeleiding en communicatie met overleden dieren. Tevens gaan wij aan de hand van een Bodyscan energie-verstoringen opsporen bij dieren. Je oefent met concrete voorbeelden en vragen. Je leert bewust te luisteren naar wat dieren te vertellen hebben. Wij gaan veel met foto's werken, maar doen ook oefeningen en meditaties en zullen verder verschillende technieken bespreken.


Je hebt als vooropleiding een beginnerscursus Communiceren met dieren gevolgd, staat open voor intuïtieve communicatie en hebt uiteraard een heel groot hart voor dieren.


Het is aan te raden je voor de cursus met het onderwerp vertrouwd te maken mbv mijn CD "intuïtief communiceren met dieren" of boeken over dit onderwerp te lezen, waarvan je geschikte titels  onder literatuurlijst terug kunt vinden.


Het is niet de bedoeling tijdens de cursus een dier mee te nemen. Voor de oefeningen is het prettig als je foto's van dieren meeneemt.


Het cursusgeld dient 5 weken voor aanvang van de cursus overgeboekt te worden onder vermelding van je naam en cursusdatum op bankrek.nr. NL11ABNA0517927497 t.n.v.

B. van Spronsen. 100 Euro aanbetaling.  De cursus gaat alleen door bij voldoende deelname. Bij anulering van mijn kant wordt uiteraard het volledig gestorte bedrag teruggeboekt.


De cursus wordt altijd op een mooie rustige plek georganiseerd in de buurt van Nijmegen/Gennep/Siebengewald.  Er zijn altijd diverse mooie overnachtingsmogelijkheden in de buurt.
Als je interesse hebt meldt je dan snel aan omdat is gebleken dat de cursussen snel zijn volgeboekt.10.00 - ca. 17.00 uur

 

(Maximaal 6-8 deelnemers per cursus)

 

Kosten: 299,- EuroDe cursus is inclusief informatiemapje, certificaat,koffie, thee, frisdrank en een uitgebreide lunch.Tevens ontvang je een pendel cadeau, waarmee je met de Bodyscan direct aan de slag kunt. 


Vereiste Vooropleiding:

Een beginnerscursus communiceren met dieren


Inhoud:

Verdieping Communiceren met dieren

Oefeningen en meditaties

Bodyscan: Het screenen van het lichaam op energieverstoringen

Vermissingen

Stervensbegeleiding

Consulten met overleden dier
AGENDA Vervolgcursus 2020


           
Vridag, 21 augustus  2020/

zaterdag, 22 augustus 2020Vrijdag, 13 november 2020/

Zterdag, 14 november 2020Vrijdag, 5 februari 2021/

Zaterdag, 6 februari 2021Vrijdag, 30 april 2021/

Zaterdag, 1 mei 2021 


 


Je kunt altijd op de wachtlijst staan voor een cursus, die al volgeboekt  is.