Coaching

   Dierentolk Birgitta van Spronsen


     Intuitïef communiceren met dieren

                             Coaching

 

Wil je graag nog meer weten over het communiceren met dieren of loop je tegen bepaalde dingen aan tijdens het communiceren, of werk je graag een op een, dan is er de mogelijkheid tot coaching.

Ook als je bijvoorbeeld een eigen praktijk wilt beginnen en hierbij begeleiding nodig hebt is persoonlijke coaching misschien een optie voor je.

 

Jouw leerproces staat hierbij centraal.

 

 

                                      Kosten: 75 Euro per uurEr word steeds meer gebruik gemaakt van persoonlijke coaching.  De reacties van cursisten hierover zijn bijzonder positief. De coaching heeft al een aantal medecursisten geholpen met het opzetten van een eigen praktijk of kennisverdieping. Bespreek gewoon de mogelijkheden.“In 2010 heb ik met veel interesse en plezier de introductiecursus en de vervolgcursus Communiceren met Dieren gevolgd bij Birgitta van Spronsen. Sindsdien woon ik alle oefendagen bij en oefen ik, naast de dagelijkse communicatie met mijn eigen dieren, met consulten voor andere 'baasjes'. Het blijft mij verrassen hoe dieren, ieder op hun eigen manier, met ons communiceren en dat ze vaak zeer specifieke informatie geven tijdens een consult. Graag wilde ik meer zelfvertrouwen ontwikkelen, o.a. door me beter af te leren sluiten (c.q. beter in banen leiden van) voor bepaalde emoties en 'kwaaltjes' van de dieren waarmee ik contact leg, zodat ik me nog beter en meer ontspannen open kan stellen voor (concrete) informatie om door te kunnen geven aan de eigenaren. Daarom heb ik in 2013, met zeer positief resultaat, een persoonlijke coaching gevolgd bij Birgitta. De specifieke en persoonlijke aandacht en vele, verschillende oefeningen hebben ertoe geleid dat mijn consulten nu nog zuiverder en concreter zijn geworden. Ik vind de coaching een aanrader; je oefent en bereikt in de coachingsuren zeer veel m.b.t. je persoonlijke ontwikkeling op het gebied van communiceren met dieren. Ontzettend bedankt Birgitta!”


Natasja de Bruijn, hondenuitlaatservice Footlosse., www.hondenuitlaatservicefootloose.nl.   


---------------------------


“Sinds een half jaar volg ik een coachingstraject bij Birgitta. De basis en vervolgcursus heb ik ook bij Birgitta gevolgd, net als diverse oefendagen. Omdat ik merkte dat ik tussen de oefendagen nauwelijks aan oefenen toe kwam, besloot ik tot het coachinstraject. Dit bestaat in mijn geval uit iedere week een oefenfoto met bijbehorende vragen en regelmatig een coachingsmiddag bij Birgitta thuis.

Voordeel hiervan is  de regelmaat, maar nog veel meer dat je op deze manier echt goed kan oefenen! Je weet immers helemaal niets van het oefendier en kunt alles opschrijven dat binnenkomt. Met de eigenaar heb je geen direct contact. De vragen zijn heel concreet en verifieerbaar. Wel eens lastig, want iets is goed of fout, maar wel een enorme waardevolle manier om ervaring op te doen.

De coachingsmiddagen zijn op maat. Bij Birgitta lopen genoeg dieren om mee te oefenen en daarnaast biedt het de kans om te werken aan dingen die ik in de consulten wil verbeteren. Birgitta’s manier van coaching is heel positief, erg fijn als je vrij kritisch bent ingesteld... Maar de feedback is ook eerlijk en straight. De coaching brengt mij echt een stap verder, de oefendagen blijven leuk voor de contacten en de extra oefening.”


Drs. Tynke de Winkel, Paraveterinair,www.personalcare4animals.nl


---------------------------------------------Met de coaching van Birgitta wordt ik echt begeleid in het ontwikkelen van mijn intuïtie. Ze weet wat ik nodig hebt om open te staan zodat ik de informatie kan ontvangen. Ik vind het een ideale manier om stappen te zetten omdat ik er in mijn dagelijks leven niet genoeg aan toe kom. Ze vraagt van te voren wat ik zou willen doen en komt dan elke keer weer met een ander programma. Laatst heb ik zelfs op Hylke gemediteerd! Heerlijk was dat. Daarna krijg ik korte vragen bij verschillende foto's, of we gaan naar de paarden, of ik krijg dichte enveloppen met gebouwen er in etc. Toen ik de Eiffeltoren langs zag vliegen en dat klopte, stond ik paf en dat ik door het voelen van ansichtkaarten kan weten/voelen/horen/zien etc van wie hij kwam, wat de aanleiding was en nog veel meer, geweldig. Ik ben benieuwd wat de volgende keer weer op het programma staat!


Het is een boeiende, inspirerende reis en ik ben heel blij dat Birgitta me daarin begeleidt.


Pamela van der Goot, Den Haag